GARANTIE COMERCIALA DE CONFORMITATE

 

Garantia produselor se acorda in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 si are o valabilitate de 30 de zile din momentul intrarii bunului respectiv in posesia consumatorului.

In momentul in care se solicita garantie pentru remedierea unei deficiente, este necesara trimiterea produsului/produselor intr-un ambalaj rezistent si sigilat (lipit cu scotch) la adresa: Municipul Galati, Strada CETATIANU IOAN, Nr.15, Hala 62, biroul 6

, Judetul Galati

In cazul in care nu se respecta aceste conditii, produsele vor fi returnate fara solutionare.


Termenul de realizare a reparatiei/inlocuirii produselor este de maxim 15 zile calendaristice, incepand din momentul in care produsul/produsele respective au ajuns in custodia noastra, la adresa: Municipul Galati, Strada CETATIANU IOAN, Nr.15, Hala 62, biroul 6, Judetul Galati - BELMOD SRL, J17/384/2015, CUI: RO34282038


Durata medie de utilizare a produselor de incaltaminte comercializate pe www.zeforia.ro este aceeasi cu perioada de garantie.

Deteriorarile produselor, cum ar fi, de exemplu: zgarieturile, petele, rupturile care nu au fost aduse la cunostinta Zeforia.ro in momentul receptionarii produsului de catre consumator, in vederea acordarii garantiei, nu sunt acoperite de garantie. Interventiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere si curatare, precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput conduce la anularea garantiei.


In cazul specific al incaltamintei, disconfortul, ranile sau deformarile piciorului si deteriorarea incaltamintei provenite de la purtarea incaltamintei de marime sau forma nepotrivita cu piciorul, precum si utilizarea sau intretinerea incorecta, este exclusiv in responsabilitatea consumatorului si anuleaza garantia.

Folosirea excesiva, anormala, ingrijirea necorespunzatoare sau lipsa ei, neglijenta, utilizarea necorespunzatoare duce la pierderea garantiei.


Uzura excesiva a tocurilor datorata tocirii si deteriorarile fetelor sau ale talpilor, aparute in urma lovirii sau frecarii cu alte materiale, suprafete sau expunerii la soare sau la temperaturi ridicate, nu sunt acoperite de garantie. Spalarea incaltamintei cu apa sau in masina de spalat, curatarea cu detergenti de rule sau produse de albire se face pe propriul risc si are ca urmare pierderea garantiei.


Zeforia.ro nu poate fi facut responsabil pentru defectele aparute ca urmare a contactului cu pavajul, asperitatile terenului si nici pentru defectele rezultate din agatarea sau calcarea pe obiecte contondente, metale, pietre, sticla etc. Deteriorarile aparute ca urmare a contactului cu apa, zapada, solventii, combustibilii, nisipul, smoala, bitumul moale sau alte materiale corozive nu sunt acoperite de garantie.


Colorarea pielii sau a textilelor care au venit in contact direct cu pantofi colorati se datoreaza excesului de vopsea si nu constituie motiv de reclamatie. Din aceasta cauza recomandam utilizarea produselor de impregnare si a ciorapilor de culoare inchisa. Incaltamintea poate fi confectionata partial sau in intregime prin manufacturare si, ca urmare, poate prezenta mici diferente sau neregularitati. Acestea nu constituie defecte de fabricatie si sunt un indiciu al autenticitatii.


Pentru toate articolele de incaltaminte cumparate din magazinul nostru online, oferim o garantie de 30 de zile de la data cumpararii, in conditiile respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos:

INTRETINERE

  • incaltamintea cu fete textile sau din piele, cu fete prezentand cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltamintea cusuta manual se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior si a pierderii garantiei;
  • deoarece captuselile naturale au fost tratate chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul migrarii Se recomanda utilizarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa;
  • talpile nu au calitati antiderapante, existand pericolul alunecarii, mai ales in sezonul umed sau rece;
  • nu folositi incaltaminte cu toc inalt in timpul conducerii autoturismului;
  • comerciantul nu poate fi facut corespunzator pentru incidentele provenind din nerespectarea instructiunilor de mai sus sau pentru disconfort provenit din purtarea incaltamintei;
  • deoarece incaltamintea are impermeabilitate moderata, udarea puternica a fetelor cu apa sau alte lichide va duce la deteriorarea fetelor si implicit pierderea garantiei; pentru conditii de umezeala excesiva recomandam cizme din cauciuc;
  • incaltamintea nu se schimba decat in cazul unor defectiuni structurale (piele sau talpi rupte) sau defectiuni In ceea ce priveste alte defectiuni decat cele structurale, cum ar fi: deficiente in ceea ce priveste montarea si flexibilitatea staifurilor si a bombeurilor, dezlipire, comerciantul se obliga sa remedieze aceste deficiente in maxim 15 zile.

Atentie!

  • se va avea in vedere respectarea categoriei de utilizare pentru care a fost creat modelul respectiv (exemplu: fotbal, tenis, alergare, );
  • se interzice cu desavarsire spalarea incaltarilor in masina de spalat;
  • firma nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii igienice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp. Incaltamintea umeda se usuca lent, ferita de contactul direct cu sursele de caldura, nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foe, uscator de par sau alte surse de caldura. Fetele incaltamintei se vor feri de lovituri directe.

Talpa incaltamintei se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici (motorina, ulei etc). De asemenea, evitati agatarea sau calcarea in obiecte metalice ascutite, resturi de sticla etc.Incaltamintea cu fetele din piele naturala cu suprafata lucioasa se ingrijeste prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi, dupa ce in prealabil au lost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda. Incaltarile cu fete din piele naturala (suede sau nabuc) se ingrijesc cu ajutorul unei carpe moi, uscate sau al unei perii cu peri moi. In ambele situatii este contraindicata folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorari ale fetelor incaltarilor.Aceste materiale se vor curata cu o solutie de sapun, cu ajutorul unei carpe moi. Este interzisa folosirea detergentilor lichizi, deoarece acestia contin solventi care ataca materialul de baza at incaltamintei in cauza. Incaltamintea cu fete velurate se curate de praf cu o perie aspra, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu aceeasi perie si benzina. Se interzice spalarea cu apa calda. Incaltamintea de iarna cu fete din inlocuitori este garantata de a se purta numai in conditii de temperature pana la -15 grade C, de asemenea, nu se va purta in conditii grele de noroi, pietre.

Bucatile mari de pamant sunt cel mai bine indepartate de pe incaltari cu o perie sau un material textil. NU puneti incaltarile in masina de spalat! NU puneti incaltarile intr-o geanta imediat dupa spalare! Pentru a usca incaltamintea dvs., inveliti-o in hartie de ziar, care este un material foarte absorbant. Lasati incaltarile intr-un loc uscat, insa nu expus direct la lumina soarelui, sau langa o sursa de caldura cum ar fi soba sau radiator. Pielea trebuie sa se usuce dinspre interior catre exterior. Daca acest lucru nu se intampla, pielea se poate crapa, scurtandu-se astfel durata de viata a incaltamintei.

Modul cel mai eficient de ingrijire a incaltamintei este sa folositi crema de pantofi neagra sau transparenta. Cand depozitati incaltarile, folositi sanuri.

In acest mod, incaltamintea isi va pastra forma initiala. Fetele si talpa incaltarilor trebuie protejate de contactul cu solventii, smoala, bitum moale, sau alte materiale corozive. In cazul incaltarilor cu talpa imbracata in piele si cusaturi aplicate pe talpa, firma nu poate fi facuta responsabila de efectele aparute ca urmare a imperfectiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit incaltarile.

 

 

ATENTIE! A NU SE LASA AMBALAJUL PRODUSULUI  LA INDEMANA COPIILOR NESUPRAVEGHEATI!                                             Distribuitor: BELMOD SRL, J17/384/2015, CUI: RO34282038