1. Alegerea produselor

Prin intermediul meniului din partea de sus a paginii veti naviga la categoria de produse dorita, apoi puteti folosi filtrele din partea stanga a paginii pentru a vizualiza produsele cu caracteristicile dorite de dumneavoastra.

O alta modalitate este folosirea casetei de cautare din partea superioara a paginii.

    2. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi

Dupa ce v-ati hotarat asupra modelului dorit, urmeaza adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi. Intai veti alege marimea care vi se potriveste (va recomandam sa optati pentru marimea pe care o purtati de obicei la acel tip de incaltaminte), selectati apoi cantitatea dorita, apoi apasati butonul Adauga in cos.

    3. Cosul de cumparaturi

Dupa selectarea produselor dorite se va verifica existenta acestora in cosul de cumparaturi. In cosul de cumparaturi veti putea adauga sau anula produse din comanda in curs.
Daca doriti sa cumparati si alte produse, puteti naviga mai departe printre categorii sa va alegeti si altceva, cosul de cumparaturi va ramane salvat.

    4. Pentru a plasa o comanda trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

- Intrati pe produsul dorit
- Selectati marimea potrivita
- Apasati butonul de adauga in cos
- Alegeti intre a finaliza comanda si a continua cumparaturile. Daca ati ales finalizarea comenzii, atunci urmeaza sa va introduceti datele de livrare si la sfarsit apasati butonul "finalizare comanda" .

Veti primi ulterior confirmare atat pe e-mail cat si sms pe telefon.BELMOD SRL, J17/384/2015, CUI: RO34282038